Since 1999.  INSTANT eGift vouchers valid for 15 months with FREE exchanges
Basket$0.00

Het Cape Winelands Arrangement

International experience : Netherlands
Beleef 'The Good Life' en maak eens een culinaire wijnreis naar Zuid Afrika. Wijnen proeven bij de beste wijnhuizen waar u in contact komt met de wijnmaker zelf, verblijven in topklasse hotels of romantische hide-aways en eten in de beste restaurants van de zonovergoten Zuid-Afrikaanse Cape Winelands waar u de chefs persoonlijk ontmoet!

Boek deze unieke experience en geniet van een onvergetelijke vakantie in Zuid-AfrikaHet Cape Winelands Arrangement | Beleef een 10 daagse Wijn reis!
  • Our Price $6188.13
  • Quantity:
Het Cape Winelands Arrangement
Het Cape Winelands Arrangement
Het Cape Winelands Arrangement
Het Cape Winelands Arrangement
Het Cape Winelands Arrangement

Het Cape Winelands Arrangement:  

Uw experience

Beleef 'The Good Life' en maak eens een culinaire wijnreis naar Zuid Afrika. Wijnen proeven bij de beste wijnhuizen waar u in contact komt met de wijnmaker zelf, verblijven in topklasse hotels of romantische hide-aways en eten in de beste restaurants van de zonovergoten Zuid-Afrikaanse Cape Winelands waar u de chefs persoonlijk ontmoet.

Wat kunt u verwachten?

Het echte Zwitserleven gevoel! Om u tijdens deze 10 daagse reis een unieke ervaring te bezorgen zijn individuele aandacht en kleinschaligheid de belangrijkste uitgangspunten voor dit exclusieve arrangement. De groepsgrootte is dan ook maximaal 8 personen. 

De Cape Winelands experience is een fantastisch en volledig verzorgd arrangement voor levensgenieters, lekkerbekken en wijnvrienden en voor hen die houden van cultuur, natuur, historie, klimaat, gastronomie, minder reizen en meer zien en persoonlijke ontmoetingen met bijzondere mensen in Zuid Afrika.

Op vrijdag avond vertrekt u vanaf Schiphol naar Kaapstad waar u op zaterdagochtend aankomt. Zonder jetlag want er is slechts 1 uur tijdsverschil met Nederland.

Zaterdag en zondag verblijft u nabij Paarl, bekend om de Paarlberg, het Taalmonument, de prachtig gelegen wijnhuizen, de diverse golfcourses enz. Diverse wijnproeverijen en rondleidingen op befaamde wijnhuizen en diners zowel bij de wijnmaker thuis als in toprestaurants. Namen: Bosman’s, Nabygelegen, Groote Post, Bovlei Valley Retreat.

Maandag en dinsdag verblijft u in het historische Stellenbosch, het bekendste herkomstgebied en tevens centrum van de Kaapse wijnbouw. Maandag verkennen we de stad en nemen we deel aan een wijn-chocolade proeverij bij het befaamde wijnhuis Waterford. Dinsdag is “Olijvendag” met Linda Costa: excursies, proeverijen en een diner met in speciale olijfoliën bereide gerechten. Overige namen: Rust & Vrede, Overture, Lanzerac.

Woensdag en donderdag verblijft u in Kaapstad/Constantia met volop gelegenheid tot het (individueel) ontdekken van Kaapstad met zijn Tafelberg, Robben Eiland, Kirstenbosch Gardens, enz. Donderdag zien we Penguins, Walvissen (wellicht) en Kaap de Goede Hoop. Proeven, eten en slapen doet u bij restaurant Emily’s en in het lommerrijke Constantia op het vermaarde Wine Estate Constantia Uitsig. Overige namen: La Colombe, The Foodbarn.

Vrijdag en zaterdag verblijft u in Franschhoek, het Hugenoten dorp dat beschouwd wordt als de culinaire hoofdstad van de Cape Winelands, prachtig gesitueerd in de vallei. Slapen bij Klein Genot en dineren, lunchen en proeven bij Le Quartier Francais, Bouillabaisse, Grande Provence, L’ Ormarins, Graham Beck.

Zaterdagavond reist u weer terug naar Amsterdam alwaar u zondag rond 11.00 uur arriveert.

De Cape Winelands zullen u nog lang bijblijven!

Golden Moments biedt u deze experience geheel volledig aan: inclusief vlucht, transfers, lunches, proeverijen, diners, wijnen tijdens lunches en diners, overnachtingen, reisbegeleiding en meer. Alles is op 4-5 sterren niveau aangezien er zorgvuldig geselecteerd is op kwaliteit, locaties, gastvrijheid, comfort en exclusiviteit.

Belangrijke informatie

Bij deze experience is er een mogelijkheid om uw reis te verleningen d.m.v. van een individueel reisprogramma. Informeer hierover bij de klantenservice.

Het weer

Het weer in dit gebied is mooi, tussen de 20-30 graden celsius.

Duur 

Deze experience zal 10 dagen duren. U wordt 2 uur van te voren voor vertrek vanuit Amsterdam verwacht. De reis zal plaatsvinden op de vrijdagmiddag t/m de zondagochtend.

Aantal deelnemers

Een experience beleeft u soms met anderen, wat extra gezelligheid garandeert. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de groepen klein blijven zodat u zelf optimaal kunt genieten van uw experience. Aan deze experience zullen daarom ook maximaal 8 personen tegelijk deelnemen.

Toeschouwers

Niet van toepassing.

Kleding

De kledingvoorschriften zijn slechts een advies. Onze ervaring met de experiences leert ons welke kleding geschikt is. Uiteraard is dit ook weersafhankelijk. Het advies bij deze experience is om zomerkleding mee te nemen.

Beschikbaarheid

Deze experience is beschikbaar tussen november en april.

Locatie

Deze experience zal plaatsvinden in Zuid-Afrika.

Extra's

• Een donatie van 50 euro voor Homes for Kids in South Africa (Hokisa) 

• Een boekje over Zuid Afrikaanse wijn.

• Het boek: Something Different (Shopping guide Capetown)

• Een DVD over Zuid Afrika.

• Een kaart van Zuid Afrika.

• Een gratis reisadvies en bijbehorende reserveringen indien u uw reis wilt verlengen/uitbreiden.

 
Code : P39456

Het Cape Winelands Arrangement:

View Locations

Het Cape Winelands Arrangement: Availability

Het Cape Winelands Arrangement: Fascinating Facts

District Kaapse Wynland (Afrikaans: Kaapse Wynland Distriksmunisipaliteit, Xhosa: uMasipala weSithili seZidiliya, Engels: Cape Winelands District Municipality), voorheen Boland geheten, is een district in de provincie West-Kaap.
Kaapse Wynland ligt in de provincie West-Kaap en telt 630.494 inwoners. Het omvat de beroemde Kaapse wijnlanden.

Het Cape Winelands Arrangement: Not sure yet

Het Cape Winelands Arrangement: Restrictions

Bij deze experience is er een mogelijkheid om uw reis te verleningen d.m.v. van een individueel reisprogramma. Informeer hierover bij de klantenservice.
Follow these 4 simple steps to enjoy an unforgettable experience day!

Purchase your experience

Choose from over 10,000 experiences in the UK, Europe and the USA

Receive your voucher by email or post

Your voucher can be posted out to you, or emailed instantly to your inbox with a personalised pdf voucher attachment to print at home or forward on.

Activate your voucher

Recipient visits our website to activate voucher or swap it for something else in our range.

Book a date

Contact the location to book a date for your experience.

  • Our Price $6188.13
  • Quantity:
Frequently asked questions
Here you can find help on things like exchanging and upgrading your vouchers, delivery times, bringing spectators, corporate sales and much more. View all of our FAQs here

Trusted by
Live Help
Hi I'm Emma
Do you need any help with this gift idea, Het Cape Winelands Arrangement?..