Since 1999.  INSTANT eGift vouchers valid for 15 months with FREE exchanges
Basket$0.00

Hummer H1 rijden ON&OFF-road (30 min)

International experience : Belgium
Cross mee met deze Hummer H1 experience en beleef een half uur lang een uitdagend ON & OFF road avontuur! U zit niet alleen in de auto tijdens deze ervaring, maar u mag ook nog eens 2 personen meenemen als passagier!
  • Our Price $84.36
  • Quantity:
Hummer H1 rijden ON&OFF-road (30 min)
Hummer H1 rijden ON&OFF-road (30 min)
Hummer H1 rijden ON&OFF-road (30 min)
Hummer H1 rijden ON&OFF-road (30 min)
Hummer H1 rijden ON&OFF-road (30 min)

Hummer H1 rijden ON&OFF-road (30 min):  

 

Uw experience

Altijd al eens de kracht van een Hummer willen voelen? Dan is dit uw kans! Tijdens deze experience mag u zelf in de Hummer H1 rijden over ruig terrein. Een instructeur zal u begeleiden tijdens deze Hummer experience zodat  u de Hummer H1 optimaal kunt testen op de openbare weg en het ruige terrein. De 6,6 liter V8 motor en 300pk gaan u helpen om alle off-road obstakels te overwinnen! 

Na ontvangst op de locatie krijgt u een korte uitleg over de Hummer H1 en de diverse specificaties, daarna mag u zelf plaats nemen in de Hummer en alle mogelijkheden die deze auto te bieden heeft, uittesten. De instructeur zal u tijdens de rit, de nodige instructies geven zodat u goed vertrouwd raakt met de grootte en de kracht van de Hummer H1. U mag tijdens de rit ook 2 passagiers meenemen, zodat u samen kunt genieten van deze ruige off road experience!  Daarnaast bestaat er natuurlijk ook nog de mogelijkheid om foto's te maken!            

Belangrijke informatie

Voor deze Hummer H1 experience:
- Dient u in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs B. Neemt u deze alstublieft mee op de dag van uw experience. (Europees rijbewijs)
- Geldt een minimale leeftijd van 18 jaar. 

Het Weer

De Hummer H1 experience is niet afhankelijk van het weer. Regen en modder vormen een nog grotere uitdaging tijdens deze experience! 

Duur van de Experience

Uw Hummer H1 experience duurt ongeveer 30 minuten. Houdt u er rekening mee dat u minimaal 15 minuten voor aanvang aanwezig dient te zijn en dat uw rit soms kan uitlopen. 

U en hoeveel anderen

Deze Hummer H1 experience is voor 1 persoon. U mag echter wel 2 medepassagiers kosteloos meenemen!  

Toeschouwers

Toeschouwers zijn van harte welkom om deze experience gedeeltelijk te kunnen bekijken. Neem gerust meer familieleden, vrienden, kennissen of collega's mee en laat hun meegenieten van deze stoere bolide! 

Kleding

Wij adviseren u om voor deze experience prettig zittende vrijetijdskleding mee te nemen.  

Beschikbaarheid

Deze Hummer H1 experience is het gehele jaar beschikbaar in Turnhout. U dient minimaal 2 weken van te voren deze experience te reserveren. Bij de reservering zal u worden gevraagd om 3 voorkeursdata door te geven en wordt u gevraagd of u in de ochtend of in de middag wilt deelnemen aan deze experience.

Controleert u alstublieft de beschikbaarheid van deze Hummer H1 experience op de website. U vindt de beschikbaarheid door bij de experience, op de website, op de beschikbaarheidsknop te drukken. U kunt ook onze klantenservice bellen voor de actuele informatie.  

Deze ervaring is niet beschikbaar in het weekend tijdens de zomer

Locaties

Deze Hummer H1 experience vindt plaats in regio Turnhout(België).

Code : NLILSHUMH130

Hummer H1 rijden ON&OFF-road (30 min):

View Locations

Hummer H1 rijden ON&OFF-road (30 min): Availability

Deze Hummer H1 experience in Vorselaar is dagelijks beschikbaar, U dient minimaal 2 weken van te voren deze experience te reserveren.

Deze ervaring is niet beschikbaar in het weekend tijdens de zomer

Hummer H1 rijden ON&OFF-road (30 min): Fascinating Facts

Het Amerikaanse leger nam in 1979 de beslissing om hun voertuigenpark te vernieuwen. Hierbij was het de bedoeling dat verschillende voertuigen werden gecombineerd tot één algemeen inzetbaar terreinvoertuig. Dit voertuig moest voor verschillende doeleinden kunnen worden ingezet. De Amerikaanse regering had drie automerken de opdracht gegeven een prototype te maken, deze drie kandidaten ontwerpers waren: AM General, Chrysler Defense en Teledyne.

Uiteindelijk koos de Amerikaanse regering voor AM General en in 1980 werd de eerste HMMWV (High Mobility Multi-purpose Wheeled Vehicle) afgeleverd. Na deze aflevering geeft het Amerikaanse leger in 1981 de opdracht een aantal Humvee prototypen te bouwen en in 1985 start AM General dan ook met de massaproductie van 55.000 Humvee's.

Hummer H1 rijden ON&OFF-road (30 min): Not sure yet

Hummer H1 rijden ON&OFF-road (30 min): Restrictions

Voor deze Hummer h1 experience:
Dient u in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Neemt u deze alstublieft mee op de dag van uw experience. (Europees rijbewijs)
Follow these 4 simple steps to enjoy an unforgettable experience day!

Purchase your experience

Choose from over 10,000 experiences in the UK, Europe and the USA

Receive your voucher by email or post

Your voucher can be posted out to you, or emailed instantly to your inbox with a personalised pdf voucher attachment to print at home or forward on.

Activate your voucher

Recipient visits our website to activate voucher or swap it for something else in our range.

Book a date

Contact the location to book a date for your experience.

  • Our Price $84.36
  • Quantity:

Hummer H1 rijden ON&OFF-road (30 min): Alternative products

Frequently asked questions
Here you can find help on things like exchanging and upgrading your vouchers, delivery times, bringing spectators, corporate sales and much more. View all of our FAQs here

Trusted by
Live Help
Hi I'm Emma
Do you need any help with this gift idea, Hummer H1 rijden ON&OFF-road (30 min)?..