Since 1999.  INSTANT eGift vouchers valid for 15 months with FREE exchanges
Basket$0.00

Introductie Paragliding (1 dag)

International experience : Belgium
De paraglider is ontwikkeld om mee te vliegen en niet om uw val te breken zoals een parachute dat doet. Nadat u de lucht bent ingetrokken door middel van een lier is het de kunst om zo lang mogelijk in de lucht te blijven.

Tijdens deze experience kunt u de hele dag op een leshelling oefenen en ervaren hoe het voelt om te vliegen met een paraglider!

Vlieg mee met deze paragliding introductiedag!
  • Our Price $136.87
  • Quantity:
Introductie Paragliding (1 dag)
Introductie Paragliding (1 dag)
Introductie Paragliding (1 dag)
Introductie Paragliding (1 dag)
Introductie Paragliding (1 dag)
Introductie Paragliding (1 dag)

Introductie Paragliding (1 dag):  

De belevenis
 

In feite is een paraglider, ook wel parapente genoemd, een flexibele vleugel goed vergelijkbaar met moderne kites. De openingen aan de voorkant van de vleugel zorgen ervoor dat deze wordt gevuld met lucht. Aan de achterkant kan de lucht er niet uit zodat tijdens het  vliegen de vleugel onder druk blijft staan. De opgeblazen paraglider heeft het profiel van een vliegtuigvleugel en zorgt, met een spanwijdte van zo’n 11 meter, dat u moeiteloos wordt opgetild en onder de juiste omstandigheden uren kan blijven zweven.

Bij paragliding spreekt men niet over “sprongen” maar over vluchten. De paraglider is ontwikkeld om te vliegen en niet om uw val te breken zoals een parachute dat doet. Nadat u de lucht bent ingetrokken door middel van een lier is het de kunst om zo lang mogelijk in de lucht te blijven.

Tijdens een initiatiedag of kennismakingsdag kunt u een hele dag op de leshelling met een paraglider of parapente oefenen. Deskundig advies en huur van het materiaal zijn uiteraard in de prijs inbegrepen. Wilt u achteraf toch met de basiscursus starten, dan was dit zeker geen slechte investering want het reeds betaalde bedrag wordt dan gedeeltelijk in mindering gebracht.
Het is een unieke kans om op een veilige manier kennis te maken met deze fenomenale vliegsport. De kennismakingsdag kan in familieverband, met vrienden of als teambuildingsactiviteit voor bedrijven. Vlieg mee met de paragliding experience van Golden Moments en ervaar uw eigen onvergetelijke introductiedag!

Belangrijke informatie
 

U dient voor deze paragliding experience minimaal 14 jaar oud te zijn en een gewicht te hebben tussen de 35 en 100 kg.

Het weer
 

Deze paragliding experience is afhankelijk van het weer. Neem de dag voor uw introductie contact op met de locatie. In geval van regen en harde wind (4 beaufort of hoger), wordt een alternatieve datum gezocht.

Duur van de experience
 

Uw paragliding experience duurt ongeveer 6 à7 uur. Houdt u er rekening mee dat u minimaal 30 minuten voor aanvang aanwezig dient te zijn, en dat uw experience soms kan uitlopen.

U en hoeveel anderen
 

Golden Moments zorgt ervoor dat de groepen klein blijven zodat u zelf optimaal kunt genieten van uw paragliding experience. Aan deze paragliding experience nemen tegelijkertijd ongeveer 8 tot 16 personen deel. Echter de voucher die u ontvangt voor deze experience, is geldig voor 1 persoon.

Toeschouwers
 

Toeschouwers zijn van harte welkom en mogen een gedeelte of de gehele experience bekijken. Neem gerust uw familie, vrienden of kennissen mee en toon hun uw vliegkunsten! Vraagt u onze klantenservice naar de specifieke voorwaarden die per locatie kunnen verschillen. 

Kleding
 

Wij adviseren u om voor deze paragliding experience stevige schoenen (bij voorkeur bergschoenen of sportschoenen), handschoenen en stevige kleding die tegen een stootje kunnen te dragen. Houdt u bij de kledingkeuze ook rekening met het weer. Mochten er aanvullende vereisten zijn zullen wij u bij uw reservering hierop attent maken.

Beschikbaarheid
 

Indien u een reservering wilt maken kunt u zowel online als telefonisch een datum kiezen. Deze paragliding experience is beschikbaar het hele jaar door dinsdag, donderdag en zaterdag.

Locaties
 

Deze paragliding experience is beschikbaar in Heusden Zolder (Limburg).

Code : BEPAI1

Introductie Paragliding (1 dag):

View Locations

Introductie Paragliding (1 dag): Reviews

Average review
8.0 / 10

Vliegen
Leuke dag gehad! En goede begeleiding.
Ariane D.
8 / 10

Para
Le temps était parfait, nous avons pu profiter au maximum !!
Famille Auvillier
9 / 10

Magique !!
un petit briefing sur les règles de sécurité et c'est partit pour un moment de bonheur.
Tony D
8 / 10

Un moment de bonheur
Le temps étant de la partie cette expérience a été un bonheur. Le cours nous permet de vite assimiler les bases et de nous lancer pour un superbe moment !!
Laurant
7 / 10

Une expérience vraiment unique
Cette expérience est vraiment mémorable. J'étais impatient de la réaliser et je n'ai pas été déçu. Une impression de voler, un peu comme une seconde nature. On se sent tel un oiseau volant dans le ciel
Thibaud R
8 / 10

Introductie Paragliding (1 dag): Review

Title:
Review:
Your name
Your Email
Rating:
Please enter the following code

Introductie Paragliding (1 dag): Availability

Indien u een reservering wilt maken kunt u zowel online als telefonisch een datum kiezen. Deze Experience is beschikbaar het hele jaar door dinsdag, donderdag en zaterdag.

Introductie Paragliding (1 dag): Fascinating Facts

Een parapente, zweefscherm of paraglider is een soort van parachute die gemaakt is om te zweven. Het komt er op aan in thermische stijgwinden hoogte te winnen en alzo de vluchtduur en de gevlogen afstand te verlengen. Deze parapente wordt gestart op een helling of heuvel en niet zoals een parachute van uit een vliegtuig, dus ook minder gevaarlijk. De chute is immers al open vooraleer men vertrekt. Iedereen kan het leren en het is de eenvoudigste manier van vliegen.

Introductie Paragliding (1 dag): Not sure yet

Introductie Paragliding (1 dag): Restrictions

U dient voor deze paragliding experience minimaal 14 jaar oud te zijn en een gewicht te hebben tussen de 35 en 100 kg.
Follow these 4 simple steps to enjoy an unforgettable experience day!

Purchase your experience

Choose from over 10,000 experiences in the UK, Europe and the USA

Receive your voucher by email or post

Your voucher can be posted out to you, or emailed instantly to your inbox with a personalised pdf voucher attachment to print at home or forward on.

Activate your voucher

Recipient visits our website to activate voucher or swap it for something else in our range.

Book a date

Contact the location to book a date for your experience.

  • Our Price $136.87
  • Quantity:

Introductie Paragliding (1 dag): Alternative products

Frequently asked questions
Here you can find help on things like exchanging and upgrading your vouchers, delivery times, bringing spectators, corporate sales and much more. View all of our FAQs here

Trusted by
Live Help
Hi I'm Emma
Do you need any help with this gift idea, Introductie Paragliding (1 dag)?..