Since 1999.  INSTANT eGift vouchers valid for 15 months with FREE exchanges
Basket$0.00

Namnge en stjärna - Orion

International experience : Sweden
Uppmärksamma någon du tycker om genom att namnge en stjärna i dennes namn! En gåva som verkligen sticker ut och varar för evigt! En glittrande present för mors- eller farsdag, födelsedagar, jul, bröllop, Alla hjärtans dag eller andra högtider.
  • Our Price $114.74
  • Quantity:
Namnge en stjärna - Orion
Namnge en stjärna - Orion
Namnge en stjärna - Orion
Namnge en stjärna - Orion
Namnge en stjärna - Orion

Namnge en stjärna - Orion:  

Din Gåva

Det finns personer som borde bli förevigade för alltid. Oavsett om det är någon som alltid ställer upp i vått och torrt, en vänlig granne eller ditt älskade husdjur - förtjänar de alla att tas till historien.

Stjärnan kommer att återfinnas i Orions stjärnbild och smycket är guldförgyllt till skillnad från de andra paketen. För många som blickar ut över stjärnhimlen är Orion den mest imponerande stjärnbilden. Med sitt stora antal klart lysande stjärnor är den lätt att hitta på himlen, speciellt vintertid.

Allting levereras i ett presentpaket som också innehåller designade kort med information om konstellationer, stjärnor och universum, samt en CD som ger tillgång till Boken ”Global Star Registry” med möjlighet att söka efter din registrerade stjärna.

Viktig Information

Namn på stjärnan kan innehålla max 30 tecken. Datum för registreringen väljer du fritt själv. Val mellan halssmycke och nyckelring görs vid beställning. Stjärnan är slumpmässig men inom den valda stjärnkonstellationen Orion.

Leverans

Leveranstid är ca 5 arbetsdagar.

Code : SE186

Namnge en stjärna - Orion:

Namnge en stjärna - Orion: Availability

Namnge en stjärna - Orion: Fascinating Facts

Orion, som även kallas jägaren, syns från oktober till mars på båda sidorna av jordklotet. För de flesta stjärnskådare är Orion utan tvekan den mest imponerande stjärnbilden på himlen. Med dess stora antal ljusstarka stjärnor och den påtagliga grupperingen av de tre stjärnorna i bältet är den lätt att hitta på vinterhimlen. Stjärnskådare som befinner sig vid ekvatorn kan se stjärnbilden gå igenom zenit. Stjärnorna i Orions bälte befinner sig i en deklination på ungefär 0 grader. Orions position ligger nära den galaktiska ekvatorn. Orion befinner sig tillräckligt nära Vintergatan för att vara intressant nog att beskådas även med svagare teleskop eller kikare.

Namnge en stjärna - Orion: Not sure yet

Namnge en stjärna - Orion: Restrictions

Namn på stjärnan kan innehålla max 30 tecken. Datum för registreringen kan du välja fritt själv. Tid för leverans av stjärna är ca 5 arbetsdagar.

  • Our Price $114.74
  • Quantity:
Frequently asked questions
Here you can find help on things like exchanging and upgrading your vouchers, delivery times, bringing spectators, corporate sales and much more. View all of our FAQs here

Trusted by
Live Help
Hi I'm Emma
Do you need any help with this gift idea, Namnge en stjärna - Orion?..