Since 1999.  INSTANT eGift vouchers valid for 15 months with FREE exchanges
Basket$0.00

Provdykning för 2 i Linköping

International experience : Sweden
Prova på att dyka tillsammans med en vän eller någon du håller kär. Utöka dina vatten kunskaper och andas under vatten. Upplev känslan av att helt fritt och tyngdlöst ta sig fram med kroppens kraft i det tempererade vattnet som fylls av bubblor. Underbart, avslappnande och riktigt roligt!
  • Our Price $96.94
  • Quantity:
Provdykning för 2 i Linköping
Provdykning för 2 i Linköping
Provdykning för 2 i Linköping
Provdykning för 2 i Linköping
Provdykning för 2 i Linköping

Provdykning för 2 i Linköping:  

Din Upplevelse
Vill Ni uppleva ett äventyr som fängslar? Vill Ni lära Er dyka och samtidigt prova på något nytt, spännande och uppfriskande? Upplev känslan av att helt fritt och tyngdlöst ta sig fram med kroppens kraft i det tempererade vattnet som fylls av bubblor. Underbart, avslappnande och riktigt roligt!

Häng med till bassängen och prova på att dyka med riktig dykutrustning. Ett fantastiskt tillfälle för Er som länge funderat på att ta ett riktigt dykcertifikat.

Först ges en kort teorigenomgång om all viktig information såsom säkerhet och hur utrustningen fungerar. Sedan följer instruktören med Er på en första dykning på den grunda delen i bassägen. Sen finns självklart möjlighet att simma på den djupa delen också.

Viktig information
Åldersgräns: 10 år i målsmans sällskap, annars 12 år. Utrustning ingår.

Vädret
Dyket sker inomhus i bassäng

Tidsåtgång
Ca 1,5 timme

Antal personer
Upplevelsen är för 2 personer men max 10 personer kommer deltaga på provdykningen

Åskådare
Åskådare kan komma med men mot betalning av inträde i simhallen

Klädsel
Ta med badkläder och handduk

Tillgänglighet
Året runt enligt arrangörens speciella kursdatum, endast vardagar

Plats
Linköping

Code : SE076

Provdykning för 2 i Linköping:

View Locations

Provdykning för 2 i Linköping: Availability

Provdykning för 2 i Linköping: Fascinating Facts

Dyk heter på engelska dive men mest förekommande term i Sverige är dyk. Dykning är en aktivitet som sker under vattnet med hjälp av andningsgas (t ex luft, nitrox, trimix eller heliox). Vanligast är att man under sitt dyk har med sig gasen i en eller två tuber som bärs på ryggen under dyket. På äldre dagar genomfördes dykning med hjälp av en dykarklocka. Det var som en lufttät hjälm man fäste i dykdräkten för att sluta tätt. Dyk gjordes då för att utforska medans man idag gör dyk mer för nöjets skull än för forskningen. En dykvariant, fridykning, sker genom att dykaren andas in luft ovanför vattenytan innan dykningen sker. Dykaren dyker sedan ner i havet och simmar så långt ner som möjligt innan luften tar slut. Detta är den mest extrema formen av dykning då det gäller att tajma dyket så att man även har luft nog kvar för att ta sig upp till ytan igen. Dykaren dyker vanligtvis ner i havet från en båt. När dykaren gör ditt dyk sker det med ryggen före för att inte trycket mot ansiktet ska bli för stort. Då dyk gjorts simmar man sedan under vattnet. Syrgastuben hjälper dykaren att andas så att dykningen kan ske i vattnet under en längre tid. Dykaren avslutar dyket med att komma upp till ytan. Dyk görs inomhus i bassäng eller utomhus i havet eller i sjöar. Prova på dyk görs ofta i en bassäng och är en start för den som vill ha dykarcertifikat. Dykarcertifikatet ges först efter ett flertal dyk och då dykaren visat rätt teknik och kunskap.

Provdykning för 2 i Linköping: Not sure yet

Provdykning för 2 i Linköping: Restrictions

Åldersgräns: 10 år i målsmans sällskap, annars 12 år. Utrustning ingår. Ta med baddkläder och handduk. Provdyket kan endast bokas in vardagar. Före dykning får du fylla i en hälsodeklaration. För avbokning: Kontakta leverantör senast en vecka i förväg. Vid senare avbokning betraktas upplevelsen som förbrukad.
Follow these 4 simple steps to enjoy an unforgettable experience day!

Purchase your experience

Choose from over 10,000 experiences in the UK, Europe and the USA

Receive your voucher by email or post

Your voucher can be posted out to you, or emailed instantly to your inbox with a personalised pdf voucher attachment to print at home or forward on.

Activate your voucher

Recipient visits our website to activate voucher or swap it for something else in our range.

Book a date

Contact the location to book a date for your experience.

  • Our Price $96.94
  • Quantity:
Frequently asked questions
Here you can find help on things like exchanging and upgrading your vouchers, delivery times, bringing spectators, corporate sales and much more. View all of our FAQs here

Trusted by
Live Help
Hi I'm Emma
Do you need any help with this gift idea, Provdykning för 2 i Linköping?..