Since 1999.  INSTANT eGift vouchers valid for 15 months with FREE exchanges
Basket$0.00

Provdykning i Västerås

International experience : Sweden
Lär dig att dyka i vår underhållande dykupplevelse! Vi lär dig grunderna. Det är underbart, avslappnande och riktigt roligt!
  • Our Price $62.41
  • Quantity:
Provdykning i Västerås
Provdykning i Västerås
Provdykning i Västerås
Provdykning i Västerås
Provdykning i Västerås

Provdykning i Västerås:  

 

Din Upplevelse

Vill du lära dig dyka och samtidigt prova på något nytt, spännande och uppfriskande? Häng med till bassängen och prova på att dyka med riktig dykutrustning. Ett fantastiskt tillfälle för dig som länge funderat på att ta ett riktigt dykcertifikat.

 

Provdykningen inleds med en kort teorigenomgång där du får veta hur tuberna fungerar och chans att ställa nyfikna frågor, sedan är det hög tid att ge sig ut i bassängen.

Efter anvisning från instruktören får varje elev i egen takt simma runt i vattnet och utforska dykningens spännande äventyr.

Det är svårt att beskriva känslan av att helt fritt och tyngdlöst ta sig fram med kroppens kraft i det tempererade vattnet som fylls av bubblor. Underbart, avslappnande och riktigt roligt!

Viktig information
Du måste vara över 12 år gammal. Utrustning ingår.

Vädret
Dyket sker inomhus i bassäng

Tidsåtgång
2,5-3 timmar

Antal personer
Upplevelsen är för 1 person men genomförs med andra elever och instruktör.

Åskådare
Åskådare är välkomna!

Klädsel
Ta med badkläder och handduk

Tillgänglighet
Året runt enligt arrangörens förutbestämda kursdatum

Övrigt
Foton är möjligt att få

Plats
Västerås

Code : SE082

Provdykning i Västerås:

View Locations

Provdykning i Västerås: Availability

Året runt enligt arrangörens speciella kursdatum

Provdykning i Västerås: Fascinating Facts

Dyk heter på engelska dive men mest förekommande term i Sverige är dyk. Dykning är en aktivitet som sker under vattnet med hjälp av andningsgas (t ex luft, nitrox, trimix eller heliox). Vanligast är att man under sitt dyk har med sig gasen i en eller två tuber som bärs på ryggen under dyket. På äldre dagar genomfördes dykning med hjälp av en dykarklocka. Det var som en lufttät hjälm man fäste i dykdräkten för att sluta tätt. Dyk gjordes då för att utforska medans man idag gör dyk mer för nöjets skull än för forskningen. En dykvariant, fridykning, sker genom att dykaren andas in luft ovanför vattenytan innan dykningen sker. Dykaren dyker sedan ner i havet och simmar så långt ner som möjligt innan luften tar slut. Detta är den mest extrema formen av dykning då det gäller att tajma dyket så att man även har luft nog kvar för att ta sig upp till ytan igen. Dykaren dyker vanligtvis ner i havet från en båt. När dykaren gör ditt dyk sker det med ryggen före för att inte trycket mot ansiktet ska bli för stort. Då dyk gjorts simmar man sedan under vattnet. Syrgastuben hjälper dykaren att andas så att dykningen kan ske i vattnet under en längre tid. Dykaren avslutar dyket med att komma upp till ytan. Dyk görs inomhus i bassäng eller utomhus i havet eller i sjöar. Prova på dyk görs ofta i en bassäng och är en start för den som vill ha dykarcertifikat. Dykarcertifikatet ges först efter ett flertal dyk och då dykaren visat rätt teknik och kunskap.

Provdykning i Västerås: Not sure yet

Provdykning i Västerås: Restrictions

Åldersgräns: 12 år. Utrustning ingår. Ta med baddkläder och handduk. För avbokning: Kontakta leverantör senast en vecka i förväg. Vid senare avbokning betraktas upplevelsen som förbrukad.
Follow these 4 simple steps to enjoy an unforgettable experience day!

Purchase your experience

Choose from over 10,000 experiences in the UK, Europe and the USA

Receive your voucher by email or post

Your voucher can be posted out to you, or emailed instantly to your inbox with a personalised pdf voucher attachment to print at home or forward on.

Activate your voucher

Recipient visits our website to activate voucher or swap it for something else in our range.

Book a date

Contact the location to book a date for your experience.

  • Our Price $62.41
  • Quantity:
Frequently asked questions
Here you can find help on things like exchanging and upgrading your vouchers, delivery times, bringing spectators, corporate sales and much more. View all of our FAQs here

Trusted by
Live Help
Hi I'm Emma
Do you need any help with this gift idea, Provdykning i Västerås?..