Since 1999.  INSTANT Gift Experience vouchers valid for 3 years with FREE exchanges
Corporate Activation

Gepersonaliseerde geboortedag krant

Kies jouw datum
Kies jouw krant
Geboortedag Krant

Persoonlijker kan het bijna niet, een krant van de dag dat je werd geboren. Heeft u wel eens het nieuws op uw geboortedag willen weten?

Het is fascinerend om te ontdekken wat er in de wereld gebeurde op het exacte moment dat u voor het eerst het levenslicht zag. Misschien presenteerde Charles Darwin zijn revolutionaire evolutietheorie, of misschien was het de dag waarop Albert Einstein zijn beroemde wiskundige formule E=mc² ontdekte.

Met deze historische krant kunt u erachter komen welke onvergetelijke gebeurtenissen er plaatsvonden op uw geboortedag! Het is als een venster naar het verleden, een reis door de tijd om de historische context van uw eigen geboortedag te begrijpen. Het is niet alleen een geweldig cadeau voor uzelf, maar ook een prachtige manier om geschiedenis tot leven te brengen en te delen met vrienden en familie. Er is zoveel te ontdekken in de pagina's van een oude krant, en het brengt vaak verrassende inzichten en gesprekken met zich mee.

Het is een unieke manier om een diepere verbinding te maken met uw eigen verleden en de wereldgeschiedenis. Dus, waar wacht u nog op? Duik in de krant van uw geboortedag en laat de geschiedenis tot leven komen!
  • Our Price $74.75
  • Quantity:
Gepersonaliseerde geboortedag krant
Gepersonaliseerde geboortedag krant
Gepersonaliseerde geboortedag krant
Gepersonaliseerde geboortedag krant

Gepersonaliseerde geboortedag krant:  

Het cadeau

Wat gebeurde er eigenlijk op de dag van uw geboorte? Werden er toen grote ontdekkingen gedaan? Of was het een dag om nooit te vergeten? Ontdek welke wonderbaarlijke of memorabele gebeurtenissen er op de dag van uw geboorte plaatsvonden met deze krant!
 
Zodra u bij ons een krant van uw geboortedag bestelt of wilt bestellen zullen wij nagaan welke kranten er beschikbaar zijn van deze datum. De krant wordt dan binnen 5 a 10 werkdagen thuisbezorgd.

Inhoud

Deze krant verschilt niet veel met de andere van een wat mindere prijs. Het enige verschil is dat deze krant met een speciale boodschap kan worden gedrukt. Hierdoor is het dus nog persoonlijker en specialer!
 
Wat was er in het nieuws toen u geboren werd? Van vrijwel iedere datum vanaf 1910 tot heden kan er een krant geleverd worden waarbij u kan denken aan grote landelijke dagbladen zoals de Standaard, Het Nieuwsblad, Gazet van Antwerpen, Het Volk, Volksgazet, Le Matin, Le Rappel, etc. De krant wordt in een speciale verpakking geleverd tezamen met een personalisatie in Gouden letters.

Bezorging

U krijgt uw krant binnen 5 a 10 werkdagen thuisbezorgd. Vlak voor de feestdagen kan de levertijd langer zijn.

Extra informatie

Van verschillende data vanaf 1910 tot nu zijn meerdere landelijke en regionale dagbladen beschikbaar. Bel altijd eerst onze klantenservice om te vragen naar de beschikbaarheid van uw specifieke datum. 
Code : BE0113

Gepersonaliseerde geboortedag krant:

Gepersonaliseerde geboortedag krant: Availability

Gepersonaliseerde geboortedag krant: Fascinating Facts

Gepersonaliseerde geboortedag krant: Not sure yet

Gepersonaliseerde geboortedag krant: Restrictions

U krijgt uw krant binnen 5 a 10 werkdagen thuisbezorgd. Vlak voor de feestdagen kan de levertijd langer zijn.

  • Our Price $74.75
  • Quantity:
Frequently asked questions
Here you can find help on things like exchanging and upgrading your gift certificates, delivery times, bringing spectators, corporate sales and much more. View all of our FAQs here

Trusted by
Live Help
Hi I'm Emma
Do you need any help with this gift idea, Gepersonaliseerde geboortedag krant?..