Since 1999.  INSTANT eGift vouchers valid for 15 months with FREE exchanges
Basket$0.00

Karikatyyripiirtäjä juhliin

International experience : Finland
Karikatyyripiirtäjä on varmasti jokaisen juhlan riemastuttaja ja ihastuttaja jo pelkällä olemassaolollaan! Katso vierestä kuinka karikatyyri muodostuu ja ihastele nokkelaa ja uniikkia lopputulosta! Kutsu karikatyyripiirtäkämme juhliisi ja tiedät, että näistä kekkereistä puhutaan kauan!
  • Our Price $633.23
  • Quantity:
Karikatyyripiirtäjä juhliin
Karikatyyripiirtäjä juhliin
Karikatyyripiirtäjä juhliin
Karikatyyripiirtäjä juhliin
Karikatyyripiirtäjä juhliin

Karikatyyripiirtäjä juhliin:  

Elämys

Kutsu karikatyyripiirtäjämme juhliisi ja anna tunnelman nousta kattoon humoristisen ohjelmanumeron avulla! Karikatyyripiirtäjämme on alansa ammattilainen rautaisella kokemuksella ja jo hänen pelkkä läsnäolonsa luo hauskaa tunnelmaa, puhumattakaan hetkestä, jolloin kynä koskee paperiin! Ihastele juhlavieraidesi kanssa taiteilijan työskentelyä ja näe kuinka karikatyyri muodostuu!

Tärkeää tietoa

Taiteilija työskentelee juhlien aikana karikatyyrien parissa. Riippuen juhlien pitopaikasta matkakulut saattavat tulla lisämaksuna. 

Kesto

Taiteilija on paikalla 2-6 tuntia, riippuen juhlien kestosta ja luonteesta. 

Lisätietoa taiteilijasta

Karikatyyripiirtäjämme Jorma Lampela on luonut menestyksekkään uran karikatyyrien parissa ja hänen ansioistaan löytyy muun muassa useisiin suomalaisiin lehtiin karikatyyrien piirtäminen. Taiteilijasta on myös kirjoitettu useita artikkeleita hänen ollessa aktiivisesti mukana luomassa tapahtumista värikkäämpiä. Tästä esimerkkinä Tapiolan kampanja, jossa Lampela ja kaksi muuta taiteilijaa kuvittivat Tapiolan maksukortteja Kauppakeskus Kampissa, Helsingissä. Hänen karikatyyrejään on myös nähty muun muassa Mtv3 Kymmenen uutisissa. Kyseessä on siis taiteilija, jonka kokemus puhuu puolestaan!

Code : FIKAJJL

Karikatyyripiirtäjä juhliin:

Karikatyyripiirtäjä juhliin: Availability

Läpi vuoden.

Karikatyyripiirtäjä juhliin: Fascinating Facts

Karikatyyripiirtäjä juhliin: Not sure yet


  • Our Price $633.23
  • Quantity:
Frequently asked questions
Here you can find help on things like exchanging and upgrading your vouchers, delivery times, bringing spectators, corporate sales and much more. View all of our FAQs here

Trusted by
Live Help
Hi I'm Emma
Do you need any help with this gift idea, Karikatyyripiirtäjä juhliin?..