Since 1999.  INSTANT eGift vouchers valid for 15 months with FREE exchanges
Basket$0.00

Kitesurfen

International experience : Netherlands

Kitesurf ervaring
Avontuurlijk
Top cadeau voor kitesurf fans

Over het water razen met snelheden van ongeveer 45km/h? Coole trucs doen in de lucht? Dat kan met de kitesurf experience van Golden Moments!

Scheer over het water met hoge snelheid en toon aan al uw familieleden, vrienden en kennissen hoe bedreven u bent in het kitesurfen!

Het begin is hard werken, maar opeens lukt het! Razendsnel vliegt u over het water en maakt spectaculaire sprongen!

Daag uw vrienden uit om mee te gaan en hun kunsten op het water te tonen en vul jullie dag met deze geweldige experience.
  • Our Price $104.32
  • Quantity:
Kitesurfen
Kitesurfen
Kitesurfen
Kitesurfen
Kitesurfen
Kitesurfen

Kitesurfen:  

Uw Experience

U heeft alles al geprobeerd? Probeer iets extreems en ga kitesurfen! Kitesurfen is een vrij nieuwe sport die in zeer korte tijd razend populair aan het worden is. U gaat met een soort surfplank en een speciaal ontworpen vlieger, die blijft drijven, het water op. Het begin is hard werken, maar opeens lukt het! Razendsnel vliegt u over het water en maakt spectaculaire sprongen! Tijdens de experience leert u alle basisvaardigheden die u nodig heeft om zelfstandig verder te gaan met het beoefenen van kitesurfsport.
De cursus is opgebouwd uit de volgende stappen:
- Veiligheid
- Windvenster verkennen en gebruiken
- Opbouwen van een kite
- Kite-controle, het besturen van de kite
- Body draggen
- Waterstarten met board

Belangrijke informatie

Bij deze kitesurf experience zit inbegrepen;
- Een wetsuit
- Een zwemvest
- Een trapezebroek.
U dient zelf surfschoenen of oude gymschoenen mee te nemen.

Het Weer

Uw kitesurf experience is afhankelijk van het weer. Neem de dag voor uw experience contact op met de locatie.


Duur van de Experience

Uw kitesurf sessie duurt ongeveer 5 uur. Houdt u er rekening mee dat u minimaal 15 minuten voor aanvang aanwezig dient te zijn, en dat uw sessie soms kan uitlopen.

U en hoeveel anderen

Een experience beleeft u soms met anderen, wat extra gezelligheid garandeert. Golden Moments zorgt ervoor dat de groepen klein blijven zodat u zelf optimaal kunt genieten van uw experience. Aan deze kitesurf experience nemen tegelijkertijd ongeveer 3 personen per instructeur deel.

Toeschouwers

Toeschouwers zijn van harte welkom en mogen een gedeelte of de gehele kitesurf experience bekijken. Scheur over het water en toon al uw trucs aan uw familie, vrienden of kennissen! Vraagt u onze klantenservice naar de specifieke voorwaarden die per locatie kunnen verschillen.

Kleding

Wij adviseren u om voor deze experience surfschoentjes of oude gympen mee te nemen, houdt u bij de overige kledingkeuze rekening met het weer.

Beschikbaarheid

Indien u een reservering wilt maken kunt u zowel online als telefonisch een datum kiezen. We adviseren u ruim van te voren te reserveren omdat datums in het weekend erg populair zijn. Deze experience is beschikbaar van april tot eind oktober op afspraak 7 dagen per week.

Locaties

Deze kitesurf experience is beschikbaar in Rockanje/Oostvoorne/Brouwersdam.

Code : P30062

Kitesurfen:

View Locations

Kitesurfen: Availability

Indien u een reservering wilt maken kunt u zowel online als telefonisch een datum kiezen. We adviseren u ruim van te voren te reserveren omdat datums in het weekend erg populair zijn. Deze experience is beschikbaar van april tot eind oktober op afspraak 7 dagen per week.

Kitesurfen: Fascinating Facts

Kitesurfen? Wat is dat nou eigenlijk? Onder de professionals staat het bekend als de ultieme adrenaline kick op het water. Voor de leken onder ons ziet het er echter meer uit als acrobatiek dan een watersport! In de boeken wordt kitesurfen beschreven als een watersport, waarbij een sporter op een surfplank staat en zich voort laat trekken door een vlieger (kite). Kitesurfen is momenteel de grootste concurrent geworden van windsurfen. Dit komt doordat er minder wind nodig is om te kitesurfen en er extreme sprongen mee kunt maken.

Wist u dat?
- De kites aan u vastzitten met een harnas? Dit wordt gedaan zodat niet de volledige kracht van de kite op uw armen rust
- Er 2 verschillende soorten kites zijn? De tube kites en de ram-air kites.
- Kitesurfen al 4 jaar lang de snelst groeiende sport ter wereld is?

Kitesurfen: Not sure yet

Kitesurfen: Restrictions

Bij deze kitesurf experience zit inbegrepen:
- Een wetsuit
- Een zwemvest
- Een trapezebroek.
U dient zelf surfschoenen of oude gymschoenen mee te nemen.
Follow these 4 simple steps to enjoy an unforgettable experience day!

Purchase your experience

Choose from over 10,000 experiences in the UK, Europe and the USA

Receive your voucher by email or post

Your voucher can be posted out to you, or emailed instantly to your inbox with a personalised pdf voucher attachment to print at home or forward on.

Activate your voucher

Recipient visits our website to activate voucher or swap it for something else in our range.

Book a date

Contact the location to book a date for your experience.

  • Our Price $104.32
  • Quantity:
Frequently asked questions
Here you can find help on things like exchanging and upgrading your vouchers, delivery times, bringing spectators, corporate sales and much more. View all of our FAQs here

Trusted by
Live Help
Hi I'm Emma
Do you need any help with this gift idea, Kitesurfen?..