Since 1999.  INSTANT eGift vouchers valid for 15 months with FREE exchanges
Basket$0.00

Lyxig Makeup i Stockholm

International experience : Sweden
Låt dig pysslas om i en lyxig makeup-upplevelse där du får mängder av tips om hur du på bästa sätt kan framhäva dina drag!
  • Our Price $58.12
  • Quantity:
Lyxig Makeup i Stockholm
Lyxig Makeup i Stockholm
Lyxig Makeup i Stockholm
Lyxig Makeup i Stockholm
Lyxig Makeup i Stockholm

Lyxig Makeup i Stockholm:  

Din Upplevelse

Hitta din personliga stil med hjälp av en professionell makeupartist, som hjälper dig att hitta dina rätta färger och toner. En naturlig makeup kan vara precis vad du behöver för att känna dig tillfreds med ditt utseende.

 

Under sminkningen får du också tips på hur du kan lägga en lyxig makeup på egen hand.

 

Viktig information

Du måste vara minst 16 år. Personer under 18 år behöver målsmans underskrift.

 

Vädret

Denna upplevelse påverkas inte av vädret eftersom det är en inomhusaktivitet.

 

Tidsåtgång

Beräknad tid för Lyxig Makeup är cirka 1 timme.

 

Antal personer

Du tas om hand tillsammans med salongens övriga kunder.

 

Åskådare

Åskådare är tyvärr ej välkomna.

 

Klädsel

Plagg du trivs i.

 

Tillgänglighet

Lyxig Makeup kan bokas året runt enligt salongens öppettider.

 

Plats

Stockholm, Östermalm

Code : SE032a

Lyxig Makeup i Stockholm:

View Locations

Lyxig Makeup i Stockholm: Availability

Lyxig Makeup kan bokas året runt enligt salongens öppettider.

Lyxig Makeup i Stockholm: Fascinating Facts

Smink har använts i tusentals år för att försköna både män och kvinnor. Det började tillverkas i större skala i forntida Egypten, och produkterna var förvånandsvärt lika dagens produkter. De egyptiska damerna målade linjer runt ögonen med kol för att förstärka ögonen och hade turkos ögonskugga gjord av grön koppar och bly. Läppar och kinder färgades med rouge av pulveriserad lera. Handflator och fotsulor färgades rosa med hjälp av henna, likaså tå och fingernaglar. Högättade män och kvinnor gned in sina kroppar med kryddiga och väldoftande oljor, likt dagens parfymer.

På 1600- och 1700-talet sminkade sig högättade kvinnor och män med vitt puder för att indikera sin höga status. Bar man detta puder visade man att man inte behövde vara ute och arbeta på fälten som slavarna gjorde.

Även idag används smink för att försköna både män och kvinnor. Till skillnad från förr i tiden används inte smink för att visa status, utan mer i vardagen som ett sätt att dölja små skavanker. Makeup är idag ett dagligen återkommande inslag i många kvinnors liv. För många känns det naturligt att lägga en vardagsmakeup innan de går till arbete och skola. En vardagsmakeup behöver inte vara avancerad, utan ska gärna kännas som en förstärkning av ansiktets linjer och färgskalor. Många upplever det dock som lite svårt att få till en behaglig vardagsmakeup, och därför vänder man sig till en makeupartist, som får hjälpa till att ta fram en makeup som är individuellt anpassad för varje kvinna. En makeupartist har kunskap om hur man bäst hanterar varje ansiktsform, och vilken makeup som gör ansiktet mest rättvist. Att måla sig ska kännas naturligt, och det är ett nyckelord varje makeupartist strävar efter att uppnå. Det finns som bekant en uppsjö av färger inom makeupen, och det kan vara svårt att hitta rätt i makeup-djungeln. Att anpassa din makeup efter ansiktsform och dina egna färger, kan hjälpa dig att ge ett seriösare intryck, och att du känner dig mer naturlig och självsäker när du själv ska måla dig. En grundläggande sminkning för hyn består av foundation, puder och highlighter. Vill du förstärka ögonen kan du sminka dig med ögonskugga, eyeliner och mascara. Till läpparna kan du använda läppstift eller läppglans och förstärka läppkonturerna med en läppenna. Mängden smink varierar beroende på vad det är för tillfälle du sminkar dig för. Många använder bas smink under dagen och på kvällen om det är fest lägger man på mer färg och glitter. En sak som är viktig när du använder smink är att du tvättar bort det innan du går och lägger dig. Gammalt smink täpper till huden och låter den inte andas, vilket kan göra att huden åldras snabbare.

Lyxig Makeup i Stockholm: Not sure yet

Lyxig Makeup i Stockholm: Restrictions

Du måste vara minst 16 år. Personer under 18 år behöver målsmans underskrift. För avbokning: Kontakta leverantör senast en vecka i förväg. Vid senare avbokning betraktas upplevelsen som förbrukad.
Follow these 4 simple steps to enjoy an unforgettable experience day!

Purchase your experience

Choose from over 10,000 experiences in the UK, Europe and the USA

Receive your voucher by email or post

Your voucher can be posted out to you, or emailed instantly to your inbox with a personalised pdf voucher attachment to print at home or forward on.

Activate your voucher

Recipient visits our website to activate voucher or swap it for something else in our range.

Book a date

Contact the location to book a date for your experience.

  • Our Price $58.12
  • Quantity:
Frequently asked questions
Here you can find help on things like exchanging and upgrading your vouchers, delivery times, bringing spectators, corporate sales and much more. View all of our FAQs here

Trusted by
Live Help
Hi I'm Emma
Do you need any help with this gift idea, Lyxig Makeup i Stockholm?..