Since 1999.  INSTANT eGift vouchers valid for 15 months with FREE exchanges
Basket$0.00

Lyxigt Spapaket i Göteborg

International experience : Sweden
Koppla bort vardagliga stressmoment och upplev ett riktigt spapaket. Det är en avslappnande upplevelse inkluderande kurbad samt två valfria behandlingar.
  • Our Price $116.10
  • Quantity:
Lyxigt Spapaket i Göteborg
Lyxigt Spapaket i Göteborg
Lyxigt Spapaket i Göteborg
Lyxigt Spapaket i Göteborg
Lyxigt Spapaket i Göteborg

Lyxigt Spapaket i Göteborg:  

Din Upplevelse
Njut av ett relaxerande spapaket där du får chansen att komma undan från vardagens stress. Ge dig själv en lyxig balans, och låt dig själv få slappna av i kropp och själ. Vi ger dig möjligheten att skämma bort dig och få en avslappnad stund för dig själv.

Under din behandling hos en av SPA-anläggningarna i Göteborg erhåller du rad av uppfriskande kroppsbehandlingar från topp till tå. I ditt spapaket ingår kurbad samt 2 valfria behandlingar. Du kan välja mellan ryggmassage, ansiktskur (rengöring, peeling och avslutande vård), aromainpackning, en fotkur (fotbad, fot- och benmassage, fot- och benscrub) eller Body Scrub.

Viktig information
På denna upplevelse är det 18-års gräns.

Avbokning måste göras senast kl 18 dagen innan, direkt till Spat.

Du bör inte gå på massage vid riktigt kraftig förkylning eller om du har feber. Har du någon annan åkomma: rådgör med oss eller med din läkare innan du bokar tid.
Är du gravid måste du uppge det.

Tidsåtgång
Beräknad tid för upplevelsen är ca 120 minuter. 60 minuter för valfria behandlingar och 60 minuter för kurbad.

Antal personer
Du behandlas enskilt.

Åskådare
Åskådare är tyvärr inte välkomna.

Klädsel
Du kommer att få låna handduk och badrock.

Tillgänglighet
Året runt enligt mottagningens öppettider, med undantag för sommartider då bokning kan vara svårare:

mån-fre 10-18
lördag 11-16

Code : SE035b

Lyxigt Spapaket i Göteborg:

View Locations

Lyxigt Spapaket i Göteborg: Availability

Lyxigt Spapaket i Göteborg: Fascinating Facts

Spaanläggningar är ett attraktivt ställe att tillbringa en weekend. På span erbjuds allt från olika massager, kurbad och lyxiga inpackningar. Det finns olika sorters massager som kan erbjudas. Exempel på olika sorters massager kan vara helkroppsmassage, halvkroppsmassage, fotmassage, ansiktsmassage med flera. Massage är ett uttryck som står för att trycka, gnida, och knåda. Massage används i flera olika syften, framförallt när det handlar om att återhämta sig efter en skada. Massage uttnytjas även för att inbringa välbefinnande samt att massage har en tendens till att lindra smärtor. Personalen som jobbar på spa är certifierade inom sitt område för att kunna ge kunden en så bra behandling som möjligt, och massören anpassar sig efter kunden så att denna ska få en så behaglig massage som möjligt. Ett spa är en plats för att kunna slappna av från omgivningen. Många människor åker dit med sin respektive för att få rå om varandra. Vanligt är också att man ge bort spakurer eller spaweekends i presenter till sina nära och kära. Vissa besöker spa-behandlingar för att hjälpa kroppen att läka från en skada, lindra en smärta/värk, eller ta bort annat obehag. Ordet SPA kommer ifrån en ort i Belgien och betyder ordagrant Salus Per Aqua, Hälsa Genom Vatten. Denna ort ligger i en dalgång precis vid bergskedjan Ardennes. I spa finns det varma källor som innehåller mineraler. Detta har gjort att orten är en av världens främsta kurorter. Det sägs att källorna är helande. Dessa helande krafter sägs finns i både dricksvattnet och badvattnet.

Lyxigt Spapaket i Göteborg: Not sure yet

Lyxigt Spapaket i Göteborg: Restrictions

För avbokning: Kontakta leverantör senast kl 18 dagen innan. Vid senare avbokning betraktas upplevelsen som förbrukad.
Du bör inte gå på massage vid riktigt kraftig förkylning eller om du har feber. Har du någon annan åkomma: rådgör med oss eller med din läkare innan du bokar tid.
Är du gravid måste du uppge det.
Follow these 4 simple steps to enjoy an unforgettable experience day!

Purchase your experience

Choose from over 10,000 experiences in the UK, Europe and the USA

Receive your voucher by email or post

Your voucher can be posted out to you, or emailed instantly to your inbox with a personalised pdf voucher attachment to print at home or forward on.

Activate your voucher

Recipient visits our website to activate voucher or swap it for something else in our range.

Book a date

Contact the location to book a date for your experience.

  • Our Price $116.10
  • Quantity:
Frequently asked questions
Here you can find help on things like exchanging and upgrading your vouchers, delivery times, bringing spectators, corporate sales and much more. View all of our FAQs here

Trusted by
Live Help
Hi I'm Emma
Do you need any help with this gift idea, Lyxigt Spapaket i Göteborg?..