Since 1999.  INSTANT eGift vouchers valid for 15 months with FREE exchanges
Corporate Activation

Namnge en stjärna

International experience : Sweden
För endast 695 SEK får du ett Stjärnpaket från MYSTAR - Global Star Registry. Paketet innehåller ett signerat certifikat som bekräftar namnet och koordinaterna till stjärnan. Du får även en stjärnkarta över den del av himlen där din stjärna, som är inringad, befinner sig. I paketet ingår också ett smycke graverat med den konstellation (stjärnbild) som stjärnan ligger i samt dess exakta astronomiska koordinater! Du väljer om smycket skall levereras som halskedja eller nyckelring.
  • Our Price $124.23
  • Quantity:
Namnge en stjärna
Namnge en stjärna
Namnge en stjärna
Namnge en stjärna
Namnge en stjärna
Namnge en stjärna

Namnge en stjärna:  

Din Gåva

Det finns personer som borde bli förevigade för alltid. Oavsett om det är någon som alltid ställer upp i vått och torrt, en vänlig granne eller ditt älskade husdjur - förtjänar de alla att tas till historien.

Paketet innehåller ett signerat stjärncertifikat med namnet och koordinaterna till stjärnan. Du får även en stjärnkarta över den del av himlen där din stjärna befinner sig. I paketet ingår också ett smycke graverat med den stjärnbild som stjärnan ligger i samt dess exakta astronomiska koordinater! Du väljer om smycket skall levereras som halskedja eller nyckelring.

Allting levereras i ett presentpaket som också innehåller designade kort med information om konstellationer, stjärnor och universum, samt en CD som ger tillgång till Boken ”Global Star Registry” med möjlighet att söka efter din registrerade stjärna.

Viktig Information

Namn på stjärnan kan innehålla max 30 tecken. Datum för registreringen väljer du fritt själv. Val mellan halssmycke och nyckelring görs vid beställning. Leveranstid är ca 5 arbetsdagar.

Tillgänglighet

Året om

Antal Personer

Presenten gäller för en person.

Code : SE019

Namnge en stjärna:

Namnge en stjärna: Reviews

Average review
8.0 / 10

Kul present
Min flickvän blev väldigt glad över den här födelsedagspresenten, hon fick ett trevligt paket med cerifikat och annat så det känns prisvärt!
Ray
8 / 10

Namnge en stjärna: Review

Title:
Review:
Your name
Your Email
Rating:
Please enter the Captcha code

Namnge en stjärna: Availability

Året om

Namnge en stjärna: Fascinating Facts

En stjärna är ett mycket stort gasklot, mestadels bestående av väte. Stjärnan utstrålar inte bara ljus, utan även värme, röntgen- och radiostrålning. Stjärnans gravitation är så stark att vätet pressas ihop tillräckligt för att fusion ska kunna ske, vilket är den process som omvandlar materiat till energi i stjärnan.

Energimängderna som frigörs hettar upp hela stjärnan så att den lyser. I en stjärnas inre råder så extrema förhållanden att lätta grundämnen, som väte och helium, fusionerar till tyngre och större kärnor. Denna process startar när temperaturen i kärnan nått ca 8 miljoner kelvin. Alla atomer i universum, från helium till järn, har en gång uppstått på det viset i stjärnornas inre. Tyngre atomer uppstår på annat sätt, i supernovor.

Förr i tiden användes stjärnorna till att navigera till sjöss. Sjömännen seglade ofta på kvällarna och nätterna då stjärnorna syntes som tydligast. Stjärnorna och stjärnhilmarna vi idag känner till namngavs för länge sedan. De fick oftast namn efter hjältar eller djur så som Orion, Stora björn och lilla björn.
Solen, som är en stjärna, kan man tro är den största och ljusaste stjärnan men så är inte fallet. Den ligger däremot närmast jorden och kan därför uppfattas som detta. På dagtid syns inte stjärnorna då solens sken är så starkt att de övriga stjärnorna inte syns.

Den stjärngalax vår jord ligger i är spiralgalaxen Vintergatan. I och med att Vintergatan består av ett par hundra miljarder stjärnor, så det tar ett tag innan alla är namngivna. Passa på att överraska din älskling eller en kär familjemedlem med en alldeles egen stjärna som för alltid kommer bli ihågkommen.

Namnge en stjärna: Not sure yet

Namnge en stjärna: Restrictions

Namn på stjärnan kan innehålla max 30 tecken. Datum för registreringen kan du välja fritt själv. Tid för leverans av stjärna är ca 5 arbetsdagar. Det är en slumpmässig stjärna men val av stjärnkonstellation kan göras för en merkostnad, vänligen kontakta kundservice för mer information 020-794 456.

  • Our Price $124.23
  • Quantity:
Frequently asked questions
Here you can find help on things like exchanging and upgrading your vouchers, delivery times, bringing spectators, corporate sales and much more. View all of our FAQs here

Trusted by
Live Help
Hi I'm Emma
Do you need any help with this gift idea, Namnge en stjärna?..