Since 1999.  INSTANT eGift vouchers valid for 15 months with FREE exchanges
Basket$0.00

Paintball för grupp i Stockholm

International experience : Sweden
Spela paintball i Stockholm i 2 timmar. En sport som kombinerar teamwork, strategi och färdigheter till en spännande och actionfylld dag.

Lägg till extra spelare genom att öka antalet bredvid priset. Priset gäller per person.
  • Our Price $237.87
  • Quantity:
Paintball för grupp i Stockholm
Paintball för grupp i Stockholm
Paintball för grupp i Stockholm
Paintball för grupp i Stockholm
Paintball för grupp i Stockholm
Paintball för grupp i Stockholm
Paintball för grupp i Stockholm

Paintball för grupp i Stockholm:  

Din Upplevelse

När ni kommer blir ni välkomnade av er instruktör/er. Först byter ni om och tar på er kläder ni blir tilldelade. Sedan får ni en säkerhetsgenomgång av instruktören som berättar hur allt går till. Ni fyller i varsitt incheckningformulär som ni sedan byter mot en markör och en mask. Ni delas in i lag och ni får västar så ni kan skilja er åt. Därefter promenerar vi till spelfälten. Där visar vi bangränser, går igenom spelregler samt visar"safezone" . Sedan kör vi igång! Varje spel brukar ta ca. 10 minuter. Er instruktör följer med och guidar runt er från att ni kommer till ni är helt färdiga. Nybörjare eller proffs spelar ingen roll. I detta paket är upplevelsen för 8 personer som är minimum, men det går att lägga till ytterligare spelare.

Priset inkluderar följande:
Semiatomatiska gevär.
Skyddsutrustning.
Camoflageoveraller.
Fri drivgas.
100 färgbollar per/person (extra bollar 48 öre st).

Ni kan göra uppehåll mellan matcherna och passa på att grilla!  Paintball är ett utmärkt sätt att ha kul med kompisarna eller för att få den perfekta svensexan, möhippan och firmafesten!

Viktig information

För att få spela måste man vara 16 år. Är man yngre måste man ha med sig målsman som tar ansvar för de spelande. Man bör även ha med sig intyg från förälder.

Vädret

Kan ställas in vid dåligt väder.

Tidsåtgång

2 timmar.

Antal personer

Denna kupong tillåter 8 personer att delta i denna erfarenhet.

Åskådare

Åskådare är välkomna.

Klädsel

Oömma kläder. Skyddsutrustning ingår

Tillgänglighet

April-Oktober

Plats

Huddinge / Stockholm

Code : SEPAIN01ST

Paintball för grupp i Stockholm:

View Locations

Paintball för grupp i Stockholm: Availability

Paintball för grupp i Stockholm: Fascinating Facts

Gör det ont?
Det beror på flera olika faktorer. Hur känslig man är, vart man blir träffad, från vilken riktning, vilket avstånd, mängd kläder o.s.v. Det som har störst betydelse är avståndet. Hos oss använder vi oss av ett skjutavstånd på minst 5 meter. Skjuter man närmare tar domaren av denne spelare från banan för ojuste spel. Ett amerikanskt försäkringsbolag gjorde en undersökning som omfattade alla kända sporter i USA beträffande skaderisker och paintball fanns efter både jogging och golf (!) på listan, d.v.s mycket långt ner. Detta förutsätter givetvis att de säkerhetsföreskrifter som finns följs. Lika lite som man spelar ishockey med cykelhjälm spelar man paintball med något annat än en för ändamålet avsedd skyddsmask. På alla de åren vi sysslat med paintball med flera tusen spelande har vi bara haft några stukade fötter.

Går färgen att tvätta bort?
Ja, färgen går lätt tvätta bort i vanlig tvättmaskin. Försök dock tvätta plagget så fort som möjligt. Det kan uppstå en viss blekning om man väntar.

Vad är bollen gjorda av?
Skalet är av gelatin, och färgen innehåller färgpigment och en sockerlösning. Dom är 100% nedbrytningsbara av naturen och dom löses upp av regn på 48 timmar.

Säkerhet
Detta är en kort genomgång om alla regler samt alla säkerhetsföreskrifter.

Det viktigaste av allt är masken. Vi har fem banor och i anslutning till varje bana finns en s.k. safezone. Det är ett område där man inte kan bli träffad och därmed det enda stället man får ta av sig masken på. Där finns handukar som hjälp för att rengöra sin mask. Oftast kan man sitta här och se ut över fältet och se de andra fortsätta spelet.

Vad är träff?
Träff är en direktträff på hela kroppen ända ut i fingertopparna av en boll som går sönder. Gäller även markören. Stänk och studs är alltså inte träff. Så fort man är träffad sträcker man upp markören i luften och säger markerad. Gå sedan till safezone. Lämna markören utanför. Kom ihåg ert nummer som står på markören. Vi har även ett skjutavstånd på fem meter. Kommer man för nära får man kommunicera och backa isär. Bägge blir neutrala tills man fått var sitt nytt skydd. Den som skjuter närmare än fem meter plockas av banan.

Det finns tre sätt att bli markerad på
En boll träffar kroppen eller markören och går sönder.
Man skjuter slut på boll.
Man springer utanför banmarkeringarna.
Markören drivs på komprimerad luft och magasinet rymmer 200 st. bollar. Behöver man extra bollar fyller man på mellan spelen vid safezone. Plocka aldrig upp bollar som ligger på marken för de är gjorda av gelatinskal och sväller direkt efter utskjutandet. Stoppar man i dem kommer bössan inte att fungera. Skaka heller aldrig bössan hårt för då går bollarna sönder i magasinet. Ha en lätt hand med bössan.
Avslutningsvis med masken igen. Glöm ej bort att masken måste vara på hela tiden. Den spelare som inte kan ha på sig masken kan tyvärr inte heller vara med och spela mer. Vi plockar inte av spelare från banan för att vi tycker det är kul utan för att vi tänker på er säkerhet. Vi har sedan 1991 inte haft ett enda alvarligt tillbud och så vill vi ha det fortsättningsvis också. Bara inne i safezone får man ta av sig masken. Ser ni någon utan mask så hjälp varandra. Sätt heller aldrig upp masken i pannan för då får ni imma. Slutligen... Vi skall ha riktigt kul när vi spelar. Det är det det går ut på.

Paintball för grupp i Stockholm: Not sure yet

Paintball för grupp i Stockholm: Restrictions

För att få spela i vår regi måste man vara 16 år. Är man yngre måste man ha med sig målsman som tar ansvar för de spelande. Man bör även ha med sig intyg från förälder.
Follow these 4 simple steps to enjoy an unforgettable experience day!

Purchase your experience

Choose from over 10,000 experiences in the UK, Europe and the USA

Receive your voucher by email or post

Your voucher can be posted out to you, or emailed instantly to your inbox with a personalised pdf voucher attachment to print at home or forward on.

Activate your voucher

Recipient visits our website to activate voucher or swap it for something else in our range.

Book a date

Contact the location to book a date for your experience.

  • Our Price $237.87
  • Quantity:
Frequently asked questions
Here you can find help on things like exchanging and upgrading your vouchers, delivery times, bringing spectators, corporate sales and much more. View all of our FAQs here

Trusted by
Live Help
Hi I'm Emma
Do you need any help with this gift idea, Paintball för grupp i Stockholm?..