Since 1999.  INSTANT eGift vouchers valid for 15 months with FREE exchanges
Basket$0.00

Personal Shopper i Göteborg

International experience : Sweden
Har du alltid önskat att få professionell hjälp med ditt klädval, vilka färger som passar dig och vad som går bäst med just din kroppsform. Nu kan drömmen bli sann men en Personal Shopper. Tillsammans hittar ni de färger, former och trender som passar just dig bäst .
  • Our Price $201.67
  • Quantity:
Personal Shopper i Göteborg
Personal Shopper i Göteborg
Personal Shopper i Göteborg
Personal Shopper i Göteborg
Personal Shopper i Göteborg

Personal Shopper i Göteborg:  

Din Upplevelse

Låt en professionell stylist hjälpa dig med klädvalet! En trend som blir allt mer tydlig, är att ta hjälp av en professionell stylist som följer med ut på shoppingrundan och guidar Dig till en garderob som passar perfekt. En stylist tar hänsyn till Dina färger, kroppsform och Din personliga stil när det gäller att hitta kläder till just Dig.

Inför denna upplevelse bör Du till Din personal shopper lämna önskemål på vad Du önskar få hjälp med, exempelvis festkläder, representativa vardagskläder, praktiska vardagskläder eller kanske en ny basgarderob.

Skulle någon hellre vilja göra en grundläggande färg- och stilanalys där det även ingår sminkning, sminkrådgivning, rekommendationer på lämplig hårnyans samt färg- och stilpass med individuella rekommendationer, så sker detta i stylistens lokal i Lerum.

Viktig Information

Upplevelsen gäller för en person. Vänligen förbered en inköpsbudget inför upplevelsen.

Väder

Denna upplevelse påverkas inte av vädret.

Tidsåtgång

2 timmar

Antal Personer

Upplevelsen gäller för en person

Åskådare

Enligt överenskommelse

Klädsel

Bekväm klädsel

Tillgänglighet

Bokning för en Personal Shopper kan bokas året runt

Plats

Göteborg

Code : SE017b

Personal Shopper i Göteborg:

View Locations

Personal Shopper i Göteborg: Availability

Bokning för en Personal Shopper kan bokas året runt

Personal Shopper i Göteborg: Fascinating Facts

Har du någonsin känt att du bär samma kläder dag ut och dag in? Att du har samma färg på alla kläder? En personal shopping & stilrådgivning i Göteborg kan vara precis vad du behöver för att äntligen få ordning på din basgarderob. Ta chansen att verkligen få de rätta tipsen och råden med hjälp av våra personliga rådgivare inom shopping. De kan ge dig värdefull information om både din kroppsform och vilka kläder som passar just dig. Ofta händer det att man blundar för sina små skavanker och vänjer sig vid dem. Man tror att man döljer dem, men ibland kan man till och med framhäva dem och då är det bra med en personlig rådgivare! Oavsett vilken personlig stil du har så behöver du en mängd bra basplagg som klär just din kroppsform, färg och stil. Sedan kan du variera din stil med hjälp av accessoarer, skor, toppar, slipsar m.m. från rådande trender och mode. Med andra ord är det smartare att primärt klä sig efter ens kroppsform och personliga stil och sekundärt det som vi kan ta till oss från modet om det passar. Stilen skall också börja underifrån, d.v.s välj underkläder som gör att dina kläder sitter snyggt. Förutom våra kläder så är också valet av glasögon, hårfärg och make-up avgörande för helhetsintrycket. Första intrycket ges ju sällan en andra chans. Personal shopper & stilrådgivning är den perfekta upplevelsen för dig som vill sätta färg på tillvaron! Möt livet med en helt ny garderob som garanterat passar just dig!

Personal Shopper i Göteborg: Not sure yet

Personal Shopper i Göteborg: Restrictions

För avbokning: Kontakta leverantör senast en vecka i förväg. Vid senare avbokning betraktas upplevelsen som förbrukad.
Follow these 4 simple steps to enjoy an unforgettable experience day!

Purchase your experience

Choose from over 10,000 experiences in the UK, Europe and the USA

Receive your voucher by email or post

Your voucher can be posted out to you, or emailed instantly to your inbox with a personalised pdf voucher attachment to print at home or forward on.

Activate your voucher

Recipient visits our website to activate voucher or swap it for something else in our range.

Book a date

Contact the location to book a date for your experience.

  • Our Price $201.67
  • Quantity:
Frequently asked questions
Here you can find help on things like exchanging and upgrading your vouchers, delivery times, bringing spectators, corporate sales and much more. View all of our FAQs here

Trusted by
Live Help
Hi I'm Emma
Do you need any help with this gift idea, Personal Shopper i Göteborg?..