Since 1999.  INSTANT eGift vouchers valid for 15 months with FREE exchanges
Basket$0.00

Provdykning för 2 i Malmö

International experience : Sweden
Har du alltid undrat hur det skulle kännas att andas under vatten? Ta med dig en vän och testa en dykupplevelse! Du får lära dig grundernapå ett säkert sätt! Det är underbart, avslappnande och fantastiskt roligt!
  • Our Price $121.17
  • Quantity:
Provdykning för 2 i Malmö
Provdykning för 2 i Malmö
Provdykning för 2 i Malmö
Provdykning för 2 i Malmö
Provdykning för 2 i Malmö

Provdykning för 2 i Malmö:  

Din Upplevelse

Vill du lära dig dyka och samtidigt prova på något nytt, spännande och uppfriskande? Ta med en vän och häng med till bassängen och prova på att dyka med riktig dykutrustning. Ett fantastiskt tillfälle för er som länge funderat på att ta ett riktigt dykcertifikat.

Vi inleder med en kort teorigenomgång där du får veta hur tuberna fungerar och chans att ställa nyfikna frågor, sedan är det hög tid att ge sig ut i bassängen.

Efter anvisning från instruktören får varje elev i egen takt simma runt i vattnet och utforska dykningens spännande äventyr.

Det är svårt att beskriva känslan av att helt fritt och tyngdlöst ta sig fram med kroppens kraft i det tempererade vattnet som fylls av bubblor. Underbart, avslappnande och riktigt roligt!

Viktig Information

Ni ska vara simkunniga och dyksugna. Lokala avvikelser i upplevelsens innehåll kan förekomma. Ni måste vara över 12 år gamla. Utrustning ingår.

Vädret

Inomhusdyk, påverkas ej av vädret.

Tidsåtgång

Vanligtvis pågår provdyket under en kväll.

Antal Personer

Provdykningen genomförs med andra elever och instruktör.

Åskådare

Åskådare är välkommna.

Klädsel

Ta med badkläder och handduk.

Tillgänglighet

Provdykning kan bokas året runt enligt arrangörens speciella kursdatum.

Plats

Lomma, strax utanför Malmö

Code : SE031c

Provdykning för 2 i Malmö:

View Locations

Provdykning för 2 i Malmö: Availability

Provdykning för 2 i Malmö: Fascinating Facts

Dykning är en aktivitet som sker under vattnet med hjälp av andningsgas (t ex luft, nitrox, trimix eller heliox). Vanligast är att man under sitt dyk har med sig gasen i en eller två tuber som bärs på ryggen under dyket. Förr i tiden genomfördes dykning med hjälp av en dykarklocka. Dyk gjordes då för att utforska nya områden. En extrem dykvariant, fridykning, sker genom att dykaren andas in luft ovanför vattenytan och sedan dyker så långt ner som syret räcker. Detta är en mycket svår dykningsform då det gäller att tajma dyket så att det finns syre kvar för att klara sig upp till ytan igen.
Dykaren dyker vanligtvis ner i havet från en båt med ryggen före för att inte trycket mot ansiktet ska bli för stort. Lufttuben hjälper dykaren att andas så att dykningen kan ske i vattnet under en längre tid. Dyk görs inomhus i bassäng eller utomhus i havet eller i sjöar. Prova-på-dyk görs ofta i en bassäng och är en start för den som vill gå vidare till dykarcertifikat. Dykarcertifikatet är en förutsättning för att få hyra utrustning och ges först efter ett flertal dyk och då dykaren visat rätt teknik och kunskap.

Provdykning för 2 i Malmö: Not sure yet

Du blir överraskad hur lätt man andas genom regulatorn, det är som uppe på land! Ett prova-på-dyk är ett bra och tryggt sätt att få känna på dykning och se om man vill gå vidare.

Provdykning för 2 i Malmö: Restrictions

Du ska vara simkunnig och dyksugen samt över 12 år gammal. För avbokning: Kontakta leverantör senast en vecka i förväg. Vid senare avbokning betraktas upplevelsen som förbrukad.
Follow these 4 simple steps to enjoy an unforgettable experience day!

Purchase your experience

Choose from over 10,000 experiences in the UK, Europe and the USA

Receive your voucher by email or post

Your voucher can be posted out to you, or emailed instantly to your inbox with a personalised pdf voucher attachment to print at home or forward on.

Activate your voucher

Recipient visits our website to activate voucher or swap it for something else in our range.

Book a date

Contact the location to book a date for your experience.

  • Our Price $121.17
  • Quantity:
Frequently asked questions
Here you can find help on things like exchanging and upgrading your vouchers, delivery times, bringing spectators, corporate sales and much more. View all of our FAQs here

Trusted by
Live Help
Hi I'm Emma
Do you need any help with this gift idea, Provdykning för 2 i Malmö?..