Since 1999.  INSTANT eGift vouchers valid for 15 months with FREE exchanges
Basket$0.00

Provdykning för 2 i Stockholm

International experience : Sweden
Få en smak av dykning i vår dykupplevelse! Ta med en vän och dyk med oss ner till botten! Ett fantastiskt tillfälle för dig som länge funderat på att ta ett riktigt dykcertifikat.
  • Our Price $96.78
  • Quantity:
Provdykning för 2 i Stockholm
Provdykning för 2 i Stockholm
Provdykning för 2 i Stockholm
Provdykning för 2 i Stockholm
Provdykning för 2 i Stockholm

Provdykning för 2 i Stockholm:  

Din Upplevelse

Vill du lära dig dyka och samtidigt prova på något nytt, spännande och uppfriskande? Ta med en vän och häng med till bassängen och prova på att dyka med riktig dykutrustning. Ett fantastiskt tillfälle för er som länge funderat på att ta ett riktigt dykcertifikat.

Vi inleder med en kort teorigenomgång där du får veta hur tuberna fungerar och chans att ställa nyfikna frågor, sedan är det hög tid att ge sig ut i bassängen.

Efter anvisning från instruktören får varje elev i egen takt simma runt i vattnet och utforska dykningens spännande äventyr.

Det är svårt att beskriva känslan av att helt fritt och tyngdlöst ta sig fram med kroppens kraft i det tempererade vattnet som fylls av bubblor. Underbart, avslappnande och riktigt roligt!

Viktig Information

Ni måste vara över 12 år gammal. Utrustning ingår. Ifyllnad av hälsodeklaration skall göras.

Vädret

Dykningen sker inomhus och påverkas ej av vädret.

Tidsåtgång

Tidsåtgången för provdykning är 2 timmar.

Antal Personer

Provdykningen genomförs med andra elever och instruktör.

Åskådare

Åskådare är välkomna, men egen transport till och från bassängen

Klädsel

Ta med badkläder och handduk.

Tillgänglighet

Provdykning kan bokas året runt enligt arrangörens speciella kursdatum.

Plats

Stockholm

Code : SE031a

Provdykning för 2 i Stockholm:

View Locations

Provdykning för 2 i Stockholm: Availability

Provdykning kan bokas året runt enligt arrangörens speciella kursdatum.

Provdykning för 2 i Stockholm: Fascinating Facts

Dykning är en aktivitet som sker under vattnet med hjälp av andningsgas (t ex luft, nitrox, trimix eller heliox). Vanligast är att man under sitt dyk har med sig gasen i en eller två tuber som bärs på ryggen under dyket. På äldre dagar genomfördes dykning med hjälp av en dykarklocka. Det var som en lufttät hjälm man fäste i dykdräkten för att sluta tätt. Dyk gjordes förr mest för att bärga vrakgods, medans man idag gör dyk mer för nöjets skull än för forskningen. En dykvariant, fridykning, sker genom att dykaren andas in luft ovanför vattenytan innan dykningen sker. Dykaren dyker sedan ner i havet och simmar så långt ner som möjligt innan luften tar slut. Detta är den mest extrema formen av dykning då det gäller att tajma dyket så att man även har luft nog kvar för att ta sig upp till ytan igen. Dykaren dyker vanligtvis ner i havet från en båt. När dykaren gör ditt dyk sker det med ryggen före för att inte trycket mot ansiktet ska bli för stort. Då dyk gjorts simmar man sedan under vattnet. Syrgastuben hjälper dykaren att andas så att dykningen kan ske i vattnet under en längre tid. Dykaren avslutar dyket med att komma upp till ytan. Dyk görs inomhus i bassäng eller utomhus i havet eller i sjöar. Prova på dyk görs ofta i en bassäng och är en start för den som vill ha dykarcertifikat. Dykarcertifikatet ges först efter ett flertal dyk och då dykaren visat rätt teknik och kunskap.

Provdykning för 2 i Stockholm: Not sure yet

Provdykning för 2 i Stockholm: Restrictions

Du måste vara minst 12 år fyllda och fullt frisk. Fyll i hälsodeklarationen för sportdykning och medtag vid provdykningstillfället. Om "ja" svaras på någon av frågorna måste läkare uppsökas. För avbokning: Kontakta leverantör senast en vecka i förväg. Vid senare avbokning betraktas upplevelsen som förbrukad.
Follow these 4 simple steps to enjoy an unforgettable experience day!

Purchase your experience

Choose from over 10,000 experiences in the UK, Europe and the USA

Receive your voucher by email or post

Your voucher can be posted out to you, or emailed instantly to your inbox with a personalised pdf voucher attachment to print at home or forward on.

Activate your voucher

Recipient visits our website to activate voucher or swap it for something else in our range.

Book a date

Contact the location to book a date for your experience.

  • Our Price $96.78
  • Quantity:
Frequently asked questions
Here you can find help on things like exchanging and upgrading your vouchers, delivery times, bringing spectators, corporate sales and much more. View all of our FAQs here

Trusted by
Live Help
Hi I'm Emma
Do you need any help with this gift idea, Provdykning för 2 i Stockholm?..