Since 1999.  INSTANT eGift vouchers valid for 15 months with FREE exchanges
Basket$0.00

Provdykning i Örebro

International experience : Sweden
Häng med på en tur ner under ytan i en rolig och spännande dykupplevelse. Detta är ett perfekt tillfälle att få prova på hur det är att dyka med hjälp av professionella instruktörer. Känn hur det är att tyngdlöst ta sig fram på djupt vatten.
  • Our Price $38.62
  • Quantity:
Provdykning i Örebro
Provdykning i Örebro
Provdykning i Örebro
Provdykning i Örebro
Provdykning i Örebro

Provdykning i Örebro:  

Din Upplevelse

Vill du uppleva ett äventyr som fängslar? Vill du lära dig dyka och samtidigt prova på något nytt, spännande och uppfriskande? Upplev känslan av att helt fritt och tyngdlöst ta sig fram med kroppens kraft i det tempererade vattnet som fylls av bubblor. Underbart, avslappnande och riktigt roligt!

Häng med till bassängen och prova på att dyka med riktig dykutrustning. Ett fantastiskt tillfälle för dig som länge funderat på att ta ett riktigt dykcertifikat.Först ges en kort teorigenomgång om all viktig information såsom säkerhet och hur utrustningen fungerar. Sedan är det dags att ta de första andetagen under ytan!

Viktig information

Åldersgräns: 12 år. Utrustning ingår.

Vädret

Dyket sker inomhus i bassäng

Tidsåtgång

Ca 3,5 timme, på vardagar startar dykningen 18.00, under helger 09.00

Antal personer

Upplevelsen är för 1 person men max 6 personer kommer delta på provdykningen

Åskådare

Åskådare kan komma med (men måste då betala entré till badhuset).

Klädsel

Ta med badkläder och handduk

Tillgänglighet

Året runt enligt arrangörens speciella kursdatum

Plats

Örebro

 

Code : SE099

Provdykning i Örebro:

View Locations

Provdykning i Örebro: Availability

Året runt enligt arrangörens speciella kursdatum.
Hör av er till oss så kollar vi upp när det finns nån lämplig tid för er att prova på sportdykning! Tel: 08-642 4509 eller epost: info@goldenmoments.se

Provdykning i Örebro: Fascinating Facts

Dykning är en aktivitet som sker under vattnet med hjälp av andningsgas (t ex luft, nitrox, trimix eller heliox). Vanligast är att man under sitt dyk har med sig gasen i en eller två tuber som bärs på ryggen under dyket. På äldre dagar genomfördes dykning med hjälp av en dykarklocka. Denna fungerade som en lufttät hjälm som fästes i dykdräkten för att sluta tätt. Dyk gjordes på den tiden för att utforska områden. Idag görs dyk mestadels för nöjes skull. En dykvariant, fridykning, sker genom att dykaren andas in luft ovanför vattenytan innan dykningen sker. Dykaren dyker sedan ner i havet och simmar så långt ner som möjligt innan luften tar slut. Detta är den mest extrema formen av dykning då det gäller att tajma dyket så att luft finns kvar för att ta sig upp till ytan igen. Dykaren dyker vanligtvis ner i havet från en båt. När dykaren gör ditt dyk sker det med ryggen före för att inte trycket mot ansiktet ska bli för stort.

Provdykning i Örebro: Not sure yet

Provdykning i Örebro: Restrictions

Åldersgräns: 12 år. Utrustning ingår. Ta med baddkläder och handduk. För avbokning: Kontakta leverantör senast en vecka i förväg. Vid senare avbokning betraktas upplevelsen som förbrukad.
Follow these 4 simple steps to enjoy an unforgettable experience day!

Purchase your experience

Choose from over 10,000 experiences in the UK, Europe and the USA

Receive your voucher by email or post

Your voucher can be posted out to you, or emailed instantly to your inbox with a personalised pdf voucher attachment to print at home or forward on.

Activate your voucher

Recipient visits our website to activate voucher or swap it for something else in our range.

Book a date

Contact the location to book a date for your experience.

  • Our Price $38.62
  • Quantity:
Frequently asked questions
Here you can find help on things like exchanging and upgrading your vouchers, delivery times, bringing spectators, corporate sales and much more. View all of our FAQs here

Trusted by
Live Help
Hi I'm Emma
Do you need any help with this gift idea, Provdykning i Örebro?..