Since 1999.  INSTANT eGift vouchers valid for 15 months with FREE exchanges
Basket$0.00

Spa and Leisure Voucher

International experience : Norway
Slapp av og rejuventate
  • Our Price $184.79
  • Quantity:
Spa and Leisure Voucher
Spa and Leisure Voucher
Spa and Leisure Voucher
Spa and Leisure Voucher
Spa and Leisure Voucher

Spa and Leisure Voucher:  

Gratulerer på å vinne spa og fritid kupong. Bare velg din valgte opplevelse nedenfor og sender corporate@goldenmoments.com med dine tre foretrukne datoer og vi vil organisere resten!

ORIENTALSK BEHANDLING HOS TAO HEALTH CENTER -
som fremmer sunnhet og velvære. Vi tilbyr kvalifisert rådgivning innenfor skjønnhetsbehandlinger og produkter. Målet er å gi en opplevelse av harmoni, sunnhet, og bevissthet gjennom akupunktur, urtemedisin, massasje, skjønnhetsterapi, allergitester m.m. Våre eksperter leder deg på bedringens vei, til foryngelse og en bedre livsstil.

40 MIN HUDPLEIE HOS CLINIQUE CARE - i Pilestredet Park 7 ligger Clinique Care – en salong med fokus på kvalitet og resultater. Her tilbys behandlinger for både ansikt, kropp, fot og hånd. Alle behandlinger deles inn i tre kategorier: Light, Medium og Deep, slik at vi kan tilpasse oss deg og din hud. Sett av tid til velvære-behandling hos oss, – du kommer til å føle deg fantastisk!

SMART TRENING ER ET INTIMT OG EKSKLUSIVT trenings- og terapistudio. Det tilbys privat trening og terapi med kvalifiserte trenere og behandlere. Studioet kan vise til et bredt utvalg av smarte treningsformer som pilates på apparater, klatrevegg, kinesis, yoga og gyria. Smart Trening har spesialisert seg på ryggplager og belastningsskader. I samarbeid men en osteopat og en akupunktør, kan vi tilby et behandlingsprogram med høy kvalitet. Du får skreddersydd et treningsprogram ut i fra dine behov og ønsker, og veiledningen skjer i enerom.

ANSIKTSBEHANDLING HOS TIME OUT -
i koselige lokaler på Nytorget 4 i Stavanger. Her tilbys en rekke kurs og behandlinger for kropp og sjel. Vi er opptatt av å ta vare på deg og gi deg den velværen du fortjener. Sett av tid til en velgjørende dyprens av ansiktet hos oss!

NEGLEPLEIE HOS NAILED BY DJESA BELLE - i Stavanger sentrum. Her jobber Djesa Belle som er innehaver av Nailed og negledesigner i gel og akryl, Thea Elise som også er negledesigner i gel og akryl og Ragnhild som foreløpig er negledesigner i gel. Vi er alle utdannet på Neglakademiet i henholdsvis Oslo og på Sola og ser frem til å få frem det beste i dine negler.

BAD & TRENING PÅ BISLET BAD - VI ØNSKER Å GI DEG EN FØLELSE av hverdagsluksus. Vi tror goden velværeopplevelser er minst like viktig og velgjørende i hverdagen som på weekendreiser. Yrende byliv skaper behov for et fristed hvor du kan senke skuldrene og få den gode energien tilbake. Vi kan love deg god, personlig veiledning og et trenings- og bademiljø preget av nærhet, ro og renhet.
 

MAKEUPVEILEDNING HOS MAKEUP ART - med hudpleie, makeup og
negler på Kvadrat kjøpesenter! Ved Makeup Art betjenes du kun av profesjonelle og faglærte makeupartister, hudpleiere og negledesignere som gir deg skreddersydd service og faglig veiledning. Vi kan tilby deg et bredt utvalg av pleiende velværeopplevelser fra vår behandlingsmeny, veiledning i hvordan du skal legge profesjonell makeup, eller kanskje et nytt sett negler av våre erfarne negledesignere?

KROPPSPLEIE MED CLINIQUE HELENE - hudpleiesalong med over
20års erfaring. Vårt mål er at du som kunde skal føle deg sikker på at våre behandlinger og pleieprodukter er markedets mest virkningsfulle og trygge. Som bruker av klinikken skal du føle at et besøk hos oss gir hygge, velvære og god informasjon!

ANSIKTSBEHANDLING HOS HENNE&HAN - Når du er gjest hos
henne&han mottar du alle ansiktsbehandlinger med et av verdens største hudpleiemerke – Dermalogica. Ønsker du en plass der alt dreier seg om deg? Der du kan la tankene hvile og finne ro. Drøm deg bort – få et pusterom! Våre terapeuter kan hjelpe deg å velge blant ansiktsbehandlingene, men bare du vet hvordan du føler deg. Hos henne&han lover vi å ta godt vare på deg.

BLI BORTSKJEMT HOS OI HÅR OG VELVÆRE - og kan tilby hele spekteret innen hår, makeup, hud- og fotterapi, på en og samme plass. Her får du behandling av velutdannede frisører og terapeuter som gjør sitt ytterste for å gi deg valuta for pengene. Vi skal sørge for at du som kunde går fornøyd ut gjennom dørene etterpå. Velg fra et bredt spekter kvalitetsbehandlinger hos oss!

Mer på nettet...

Code : ACWLS

Spa and Leisure Voucher:

Spa and Leisure Voucher: Availability

HÅRKLIPP HOS FINNBECK & FIA FRISØR - Vi utfører alt innen hårpleie, fra det klassiske til det moderne. Vi holder oss oppdatert ved kontinuerlig kursing. Vi kan tilby deg et hyggelig frisøropphold i rolige omgivelser.

KROPPSPLEIE HOS CHILL SPA - til våre lune lokaler, hvor vi tilbyr ulike behandlinger innen hud- og kroppspleie. Chill Spa holder et høyt kvalitetsnivå, når det gjelder behandlinger og service. Vi ser frem til å se deg hos oss, velkommen til Chill Spa!

1 MÅNED VALGFRI TRENING PÅ MYRENS - og luftig lokale på 5000 kvm, spekket med fysisk aktivitet og treningsglede. Vi holder til på Myrens Verksted på Torshov. Vi tilbyr styrketrening og gruppetrening med faglig dyktige instruktører, noe som gir deg det beste utgangspunktet for å nå dine treningsmål. Treningssenteret ved Myrens Sportssenter er et frittstående senter, noe som gjør at vi kan utvikle oss etter dine behov og ønsker. Utstyret er omfattende, med kondisjonsapparater, frivekter og styrkemaskiner. I vår squashavdeling med hele 7 baner, inklusiv Norges eneste 4-veggs glassbane, tilbyr vi både muligheten for selvstendig spill, gruppetrening, personlig instruksjon og turnering. Finn den gode følelsen hos oss!

KAPSELEN SPA HOS SPA MIAMI - om kroppen trenger. Hos Miami Spa har vi helseforebyggende behandlingene som gjør godt mentalt, fysisk og psykisk. De setter i gang sirkulasjonen, er utrensende og avgiftende, samtidig som behandlingen gir en smak av fryd og velvære i hele kroppen. Det er ditt ansvar å ta vare på helsen. Start dagen med behandling for å være mer opplagt samtidig som hukommelsen styrkes. Eller bestill behandling om kvelden for å sikre en god natts søvn.

FOTBEHANDLING OG MASSASJE PÅ ATHINAHUSET - her kan mennesker i alle aldre og av begge kjønn hente inspirasjon, kjenne velvære og finne ro i Feng-Shui innredet lokaler, som i prinsippet er for å skape harmoni og velvære. Vi tar sikte på en stressfri behandling og har satt av tid til veiledning og oppfølging av alle våre kunder. Vi tilbyr kaffe, te og mineralvann.

Spa and Leisure Voucher: Fascinating Facts

Spa and Leisure Voucher: Not sure yet

Follow these 4 simple steps to enjoy an unforgettable experience day!

Purchase your experience

Choose from over 10,000 experiences in the UK, Europe and the USA

Receive your voucher by email or post

Your voucher can be posted out to you, or emailed instantly to your inbox with a personalised pdf voucher attachment to print at home or forward on.

Activate your voucher

Recipient visits our website to activate voucher or swap it for something else in our range.

Book a date

Contact the location to book a date for your experience.

  • Our Price $184.79
  • Quantity:
Frequently asked questions
Here you can find help on things like exchanging and upgrading your vouchers, delivery times, bringing spectators, corporate sales and much more. View all of our FAQs here

Trusted by
Live Help
Hi I'm Emma
Do you need any help with this gift idea, Spa and Leisure Voucher?..