Since 1999.  INSTANT eGift vouchers valid for 15 months with FREE exchanges
Basket$0.00

Vinprovning för 2 i Malmö

International experience : Sweden
Upplev en härlig kväll där ni får prova på olika viner och lära er mer om vinet och dess historia. Ge bort en garanterat uppskattad present - en vinprovning för två!
  • Our Price $73.69
  • Quantity:
Vinprovning för 2 i Malmö
Vinprovning för 2 i Malmö
Vinprovning för 2 i Malmö
Vinprovning för 2 i Malmö
Vinprovning för 2 i Malmö

Vinprovning för 2 i Malmö:  

Din Upplevelse

Låt era sinnen öppnas och följ med på en provning av 8 utsökta viner från hela världen. Tillsammans med ett par utvalda tilltugg och mycket prat om mat och vin går vi igenom vad som passar bäst ihop. Förutom att vara en njutfylld upplevelse ger vinprovningen många nya kunskaper som ni kan få stor användning av i framtiden.

Perfekt för er som är ute efter en avslappnad upplevelse och samtidigt vill lära er mer om hur man sätter ord på vinets doft och smak. I framtiden är det sedan ni som kan agera sommelier på hemmamiddagarna!

Viktig Information

Minimiålder för vinprovning är 18 år.

Vädret

Vädret påverkar ej upplevelsen.

Tidsåtgång

Vinprovningen tar ca 2 timmar och 15 minuter.

Antal Personer

Upplevelsen är för 2 personer men cirka 20 personer kommer deltaga på vinprovningen.

Åskådare

Tyvärr är åskådare ej välkomna till upplevelsen.

Klädsel

Vårdad fritidsklädsel.

Tillgänglighet

Bokning efter tillgänglighet. Bokning bör ske i god tid då det blir fullbokat fort. Vanligtvis provning två gånger i månaden under vardagar kl 19.00

Plats

Malmö

Code : SWEWI7

Vinprovning för 2 i Malmö:

View Locations

Vinprovning för 2 i Malmö: Reviews

Average review
8.5 / 10

gott vin
Inget att klaga på, det var gott och informativt, jag och min man hade en trevlig kväll.
A.S
9 / 10

Vinprovning
Tyckte inte alla viner var jättegoda men det var en bra variation på vinerna och allting kändes bra genomfört. Hela mitt sällskap var nöjt med provningen och vi hade en trevlig kväll.
E
8 / 10

Bra viner
En bit att köra men jag är mycket nöjd med arrangemanget! :D
Sofi
8 / 10

En trevlig provning
Trevlig provning för mig och min fru, de andra som var där var också trevliga så det här rekommenderar jag absolut för alla som vill testa en provning utan att behöva betala massor för att få vara ensamma med sommelien.
Sami
9 / 10

Vinprovning för 2 i Malmö: Review

Title:
Review:
Your name
Your Email
Rating:
Please enter the following code

Vinprovning för 2 i Malmö: Availability

Bokning efter tillgänglighet. Bokning bör ske tidigt eftersom det blir fullbokat fort. Vanligtvis provning en gång i månaden under en vardag kl 19.00

Vinprovning för 2 i Malmö: Fascinating Facts

Genom att låta vindruvor ligga en tid har man i princip skapat vin. Därmed har vin funnits så länge vindruvor har funnits. Vinodling däremot har funnits sen ca 6 000 f.Kr. Det var i gamla Persien, på Kaukasusbergen, som man började odla vindruvor för vinframställning. Vinodlingen spred sig till babylonierna och runt hela Medelhavet. Romarna stod för spridningen till hela det område i Europa där man idag odlar vin i större skala. På 1860-talet slog vinlusen till och slog ut större delen av vinproduktionen i Europa.

Lösningen på problemet kom genom att importera resistenta vinstockar från USA och på dessa ympa sticklingar. Det tog ända fram till andra världskrigets slut innan vinodlingarna återhämtat sig från vinlusangreppet. Först runt år 1900 lyckades man med jäsningen tillräckligt väl för att tillverka vin som vi känner till det idag. Idag finns en utbredd vinkultur i världen som gjort vin till mer än bara en måltidsdryck. Runt om i världen anordnas olika typer av vintävlingar samt vinprovning är en populär företeelse bland vinälskare och intresserade.
Att känna till viner har vuxit till en stor och populär hobby som många människor numera ägnar sig åt. Att kunna servera ett fint vin till middagen med goda vänner är något många vill kunna briljera med, och därför har vinprovningar och vinkurser det senaste blivit mycket populära.

Att samla på sig fina viner är för många också en hobby, och många drömmer säkert om en egen vinkällare. Vin är idag en hel vetenskap för sig, och det finns ett outtömmligt utbud av vintidningar, vinprogram i TV, vinresor och vinprovningar.

Vinprovning för 2 i Malmö: Not sure yet

Vinprovning för 2 i Malmö: Restrictions

Minimiålder 18 år
Follow these 4 simple steps to enjoy an unforgettable experience day!

Purchase your experience

Choose from over 10,000 experiences in the UK, Europe and the USA

Receive your voucher by email or post

Your voucher can be posted out to you, or emailed instantly to your inbox with a personalised pdf voucher attachment to print at home or forward on.

Activate your voucher

Recipient visits our website to activate voucher or swap it for something else in our range.

Book a date

Contact the location to book a date for your experience.

  • Our Price $73.69
  • Quantity:
Frequently asked questions
Here you can find help on things like exchanging and upgrading your vouchers, delivery times, bringing spectators, corporate sales and much more. View all of our FAQs here

Trusted by
Live Help
Hi I'm Emma
Do you need any help with this gift idea, Vinprovning för 2 i Malmö?..